Historien om os

Stifteren af Automation People, Robin Larsen, var en af de første til at udvikle bannerreklamer i Danmark. Det var i tiden hvor telefonbøger blev erstattet med internettet, og hvor Google stadig blot var én af flere søgemaskiner.

De store teleselskaber, som dengang var de førende indenfor CRM og segmentering af salg- og marketingkampagner var Robin Larsens ”læreplads”. Det var også hér Robin Larsen lærte faget indgående at kende.
        
Kimen til Automation People var blevet sået, for alle tiltag var dengang forbundet med enorme investeringer og ressourceforbrug og tanken om at forsimple og automatisere marketing til et niveau, hvor små og mellemstore virksomheder kan være med, bed sig fast. En god løsning fandtes dog umiddelbart ikke i Danmark på det tidspunkt, så for at skaffe den nødvendige viden og netværk blev vejen lagt forbi USA, hvor arbejdet med Marketing Automation dengang var lidt mere fremskreden end i DK.
        
I USA blev kontakten etableret med en softwareleverandør, der kunne matche de krav og ønsker Robin Larsen, havde i forhold til at etablere en virksomhed, der kunne effektivisere tilgangen til salg og marketing for små – og mellemstore virksomheder.
Det er denne viden, erfaring og passion der danner grundstenene for Automation People og er det, der gør virksomheden i stand til at rådgive og udvikle kunden på et højt og professionelt niveau.


I 2010 mødte Robin Larsen, Thomas Sonne Jensen og Thomas’ skrev emails og nyhedsbreve til Robins undervisningssite til skolelærere. I 2017 startede et samarbejde op som har kørt lige siden. Thomas er vores Marketing Automation specialist og laver vores kunders emails.


I 2019, kom Frederik Fæster forbi kontoret, og han er vores PPC specialist der laver annoncering for vores kunder, vha. Facebook/ Instagram, youtube mv. 
Frederik laver desuden al opsætningen på vores webinarer.
 
I 2021, begyndte vi et freelance samarbejde med tidligere tysklektor Bjarne Nielsen, der hjælper os når vi har kunder der vil udvide til det tyske marked.

Vores vision er...


 …er at være kendt blandt vores 
målgruppe som den bedste leverandør af
 Marketing Automation – i HELE Skandinavien og Tyskland

Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af INBOUND FUNNEL SEPTEMBER-kopi

Lige nu søger vi en ny konsulent, er det dig?