Keap Danmark: Infusionsoft Rebrands som Keap.

CHANDLER, Ariz., Jan. 29, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) – Infusionsoft annoncerede i dag, at selskabet har rebranded virksomheden som Keap, et navn der repræsenterer selve essensen af grit og den lidenskab små virksomheder skal have i hverdagen for at fastholde betjene og fortsætte med at vokse.

Med brandet kommer lanceringen af et nyt produkt, også kaldet Keap, industriens første kloge klientstyringssoftware, der er bygget specielt til små virksomheder i hjemmet, personlig og professionel serviceindustri. I 17 år har Infusionsoft har føringen i markedet som pioner for CRM og marketingautomatiserings software til små virksomheder. Keap produkt lanceringen og firma rebrand er et signal, virksomheden udvider for at tjene et nyt marked.

“Vi vil fortsat lede CRM og marketing automation industrien med spændende opdateringer. I år udkommer vi  med det, vi nu kalder Infusionsoft by Keap,” siger Keap COO Keith Reed. “Med introduktionen af vores nye Keap-produkt kan vi betjene et endnu større marked af små serviceudbydere, der er blevet lokket af fordelene ved automatisering, fordi softwareudbydere har gjort det for svært og dyrt.”

Målrettet serviceudbydere

Målrettet  små serviceudbydere som interiørdesign, fitness eller forretningsrådgivning, er Keap et smart klientstyringssoftware, der automatiserer gentagne salgs- og klientrelaterede opgaver som udbudsplanlægning, opfølgning på leads / citater og indsamling af betalinger. Det gør det ved intelligent at spørge brugeren, hvornår og hvordan man følger op med personlig og professionel kommunikation, at fremskridt fører hurtigere til mere tilfredse kunder.

“Som led i en flerårig virksomhed og produkttransformation satte vi os for bedre at forstå, hvordan små virksomheder opfylder kundernes krav i dag,” sagde Keap CEO Clate Mask. “Vi opdagede små udbyderes  spildtid svinger mellem fem til syv værktøjer bare for at bestille aftaler, sende kommunikation, give tilbud eller indsamle betalinger. Det er 50 timer om måneden, der kan bruges til at servicere flere kunder, vokse virksomheden eller hjemme hos familien. Som markedsleder dedikeret til små virksomheder succes, vidste vi, at vi var nødt til at gøre det lettere. ”

Her er nogle af de største fordele ved Keaps nye klientstyringssoftware:

Organiserer og centraliserer al kundeinformation og dagligt arbejde på ét sted – Fra lead til tilfreds klient og al opfølgning imellem organiserer Keap kundeinformation og dagligt arbejde på ét sted, så det er forbundet og organiseret. En mobilapp giver nem 24/7 adgang til klientoplysninger fra hvor som helst.

Mindsker spidltid

Befri små virksomheder fra gentagne opgaver for at spare tid – Keaps online-tidsplanlægning, enkle automatisk påmindelser og personlig opfølgende kommunikation giver små virksomheder tilbage deres tid. Ikke mere at spille telefon eller email tag med kunder til at oprette møder, følge op på forslag eller citater, og chase ned forsinkede betalinger.

Hjælper små virksomheder med god service til deres kunder – Keaps onlineværktøjer hjælper små virksomheder med at wow klienter ved at gøre det nemt at bestille aftaletider, se eller acceptere personlige citater, og betal onlinefakturaer i sekunder med et enkelt klik “pay now” -knap. Tilpasbare automatiske påmindelser og opdateringer hjælper små virksomheder og deres kunder holder sig underrettet om hvert trin.
Virksomheden afslørede en ny Keap brandidentitet, visuelle redesign, logoer og en marketingkampagne Quiet the Doubters.

Om Keap & Automation People ApS

Om Keap

Keap er på mission for at forenkle væksten for millioner af små virksomheder. I 15 år har Keap hjulpet små virksomheder med at blive organiseret, så de kan levere god service og lukke flere forretninger. Virksomheden pionerer CRM og marketing automation kategori for små virksomheder og i dag serverer mere end 200.000 brugere globalt med sine Infusionsoft og Keap produkter. Med hovedkontor i Chandler, Arizona med kontorer i San Francisco og Atlanta, finansieres virksomheden af Goldman Sachs, Bain Capital Ventures, Mohr Davidow Ventures og Signal Peak Ventures.

Om Automation People ApS

Automation People er 1.1.2019 ved brandovergangen blevet ny-certificeret til også at være Keap Certificeret Partner i Danmark.

Tilbage til Automation Peoples blog om Marketing Automation for mindre og mellemstore virksomheder.

Til Automation Peoples forside: Keap Partner i Danmark